Jiggy Open Air (12-13 april)

KLIK HIER OM TICKETS TE BESTELLEN

Op 12 en 13 april is het weer zover, ons jaarlijkse scoutsfestival Jiggy Open Air vindt dan opnieuw plaats! Vorig jaar klopte het plaatje volledig: kinderen leefden zich uit in het speeldorp, de bands gaven het beste van zichzelf, hongerige magen werden gevuld door onze eigenste Jiggy burgers en de zon die was ook van de partij! Kortom een TOP editie!

We verlaten dit jaar de Amerikaanse themastad New York en steken de oceaan over naar Peking! U zal dus kunnen vertoeven in onze eigenste scoutsversie van de Chinese hoofdstad!

Wat staat er nu allemaal gepland?
❖ Op vrijdag 12 april is er opnieuw K-dag (kampen-dag). Daarbij zal elke tak een infomoment geven aan de ouders in verband met de zomerkampen. Tussendoor geven de leden het beste van zichzelf tijdens het jaarlijkse toneel!
Ook dit jaar wordt K-dag weer afgesloten met een heus eetfestijn. We kiezen hier voor ons vertrouwd recept: een kaas-en wijnavond.

❖ Planning:
17u30-18u: Info kapoenen
18u-18u30: Info welpen
18u30-19u: Toneelvoorstelling
19u: Keuken open (Kaas en Wijn)
19u30-20u: Info jojo’s
20u-20u30: Info verkenners
20u30-21u: Info jins

❖ Kaas-en wijnavond
Voor een democratische prijs van € 14 bieden wij u een kwaliteitsvolle kaasplank (verzorgd door speciaalzaak ’t Wit Hof te Menen) en één consumptie naar keuze (wijn, bier, frisdrank…).
Voor de kinderen (-12j) voorzien wij voor de prijs van € 8 een kidsmenu en één consumptie. Voor niet-kaaseters is er een vleesplank voorzien. We hopen op uw massale aanwezigheid, breng gerust uw vrienden, buren, kennissen en familie mee!
Graag overschrijven tegen ten laatste 4 april 2018 op het rekeningnummer BE35 0682 0654 3137 met als mededeling ‘JIGGY + AANTAL PERSONEN + FAMILIENAAM’. Gelieve ook te vermelden indien er kinderen of vleeseters bij zijn.

❖ Festival
Op zaterdag 13 april vindt het festival zelf plaats: vanaf 14u zetten wij onze deuren open voor jong en oud! De hele namiddag en avond zijn er optredens voorzien van lokaal talent, coverbands en reeds gevestigde waarden in de muziekscene. Voor de jongsten is er opnieuw een speeldorp voorzien!
Later op de avond worden de bands afgelost door DJ’s die ons festival zullen afsluiten.

We hopen u op 12 en 13 april massaal te mogen ontvangen om er terug een succes van te maken!

Een stevige linker
De leiding!