17-18 jaar

Jins zijn zoekers. Met open ogen en een grote gulzigheid staan ze in het leven. Keuzes zijn er bij de vleet: pedagogie of informatica, Leuven of Gent, scouting of basket.

Jins proberen hun eigen doelen en verwachtingen te realiseren en genieten dan ook van de vrijheid en de zelfstandigheid die ze in hun jintak krijgen. Het is een veilige plek waar ruimte is voor fouten en waar de mafste ideeën worden gerealiseerd. Zo was de eerste fuif die de jins zelf organiseerden een jammerlijke flop: de datum stond fout op de affiche. Maar het idee van Bert en Tine om met een zelfgebouwde gocart naar de zee te rijden was meer dan geslaagd. En van de verwenactiviteit van de leiding de week daarna genoten ze ook stuk voor stuk.

Door samen aan een project te werken of een kamp ineen te boksen, leren jins niet enkel zichzelf, maar ook elkaar kennen. Ze genieten van uitdagingen waar ze hun zotheid en creativiteit kunnen botvieren, maar staan ook open voor meer intense momenten, zoals het geven van kleurentotems, waar ze hun serieuze en volwassen kant kunnen tonen.

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jin:

Rémy Vantyghem

Rémy Vantyghem

Totem: Ondoordringbare panda

Rémy is jarig op 21 november 2020.

0475 35 13 02

In leiding bij : Jin

Gilles Vantyghem

Gilles Vantyghem

Totem: Charmante poedel

Gilles is jarig op 21 december 2020.

0494 32 16 45

In leiding bij : Jin

Wolf Deleu

Wolf Deleu

Wolf is jarig op 10 december 2020.

0495 19 79 85

In leiding bij : Jin