17-18 jaar

Jins zijn zoekers. Met open ogen en een grote gulzigheid staan ze in het leven. Keuzes zijn er bij de vleet: pedagogie of informatica, Leuven of Gent, scouting of basket.

Jins proberen hun eigen doelen en verwachtingen te realiseren en genieten dan ook van de vrijheid en de zelfstandigheid die ze in hun jintak krijgen. Het is een veilige plek waar ruimte is voor fouten en waar de mafste idee├źn worden gerealiseerd. Zo was de eerste fuif die de jins zelf organiseerden een jammerlijke flop: de datum stond fout op de affiche. Maar het idee van Bert en Tine om met een zelfgebouwde gocart naar de zee te rijden was meer dan geslaagd. En van de verwenactiviteit van de leiding de week daarna genoten ze ook stuk voor stuk.

Door samen aan een project te werken of een kamp ineen te boksen, leren jins niet enkel zichzelf, maar ook elkaar kennen. Ze genieten van uitdagingen waar ze hun zotheid en creativiteit kunnen botvieren, maar staan ook open voor meer intense momenten, zoals het geven van kleurentotems, waar ze hun serieuze en volwassen kant kunnen tonen.

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jin:

Robin Descamps

Robin Descamps

Totem: Aftastende springbok

Robin is jarig op 14 March 2021.

0478 61 41 76

In leiding bij : Jin

Arthur Duthoo

Arthur Duthoo

Totem: Geslepen Franse bulldog

Arthur is jarig op 30 January 2021.

0478 99 51 58

In leiding bij : Jin

Eline Guilbert

Eline Guilbert

Totem: Vreugdevolle sifaka

Eline is jarig op 10 May 2021.

0495 28 92 32

In leiding bij : Jin