17-18 jaar

Jins zijn zoekers. Met open ogen en een grote gulzigheid staan ze in het leven. Keuzes zijn er bij de vleet: pedagogie of informatica, Leuven of Gent, scouting of basket.

Jins proberen hun eigen doelen en verwachtingen te realiseren en genieten dan ook van de vrijheid en de zelfstandigheid die ze in hun jintak krijgen. Het is een veilige plek waar ruimte is voor fouten en waar de mafste idee├źn worden gerealiseerd. Zo was de eerste fuif die de jins zelf organiseerden een jammerlijke flop: de datum stond fout op de affiche. Maar het idee van Bert en Tine om met een zelfgebouwde gocart naar de zee te rijden was meer dan geslaagd. En van de verwenactiviteit van de leiding de week daarna genoten ze ook stuk voor stuk.

Door samen aan een project te werken of een kamp ineen te boksen, leren jins niet enkel zichzelf, maar ook elkaar kennen. Ze genieten van uitdagingen waar ze hun zotheid en creativiteit kunnen botvieren, maar staan ook open voor meer intense momenten, zoals het geven van kleurentotems, waar ze hun serieuze en volwassen kant kunnen tonen.

Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jin:

Lotte Mulle

Lotte Mulle

Totem: Goedgelovige Mees

Lotte is jarig op 19 December 2022.

0478 22 35 53

In leiding bij : Jin

Thibo Valcke

Thibo Valcke

Totem: Loyale Secretarisvogel

Thibo is jarig op 30 March 2022.

0470 38 99 53

In leiding bij : Jin

Arthur Lambrecht

Arthur Lambrecht

Totem: Ludieke Pauw

Arthur is jarig op 16 July 2022.

0497 15 83 02

In leiding bij : Jin